mapa
buscar
buscar

Casas rurales con ofertas activas en La Garrotxa, Gerona

Can Solà- El Solà de Baix

categoria
star  Valoración de los huéspedes 5 sobre 5,  valoraciones 29 
capacitat  8 - 12  personas,  habitacions  4 habitaciones,  banys  2 baños
lloguer  íntegro,  turismo rural,  21€ persona/noche, aprox.

Can Solà
17813 - Vall de Bianya
Teléfono: 639507453 , Elisabet Godori
www.cansola.net

10% de descompte !!
Oferta válida de: 30-10-2020 hasta : 01-11-2020
Vine a la Vall de Bianya , i desconecta en un lloc idíl.lic , en plena natura i amb totes les comoditats ,cuina equipada , terrasses, barbacoes, visita ala granja d animals i al museu del molí de farina.Pisci ...

 
Ofertas de la Asociación

COVID-19 (coronavirus) - Estem preparats!

Oferta válida de: 16-03-2020 hasta : 31-12-2020

Després d'aquesta aturada de confinament, ja podeu tornar a la Garrotxa: us hem trobat molt a faltar. Hem netejat i desinfectat els nostres allotjaments i hem adoptat mesures bàsiques de protecció per tal prevenir el risc de transmissió i afavorir la contenció de la infecció del coronavirus en cas de detectar possibles casos. Protegir-nos és responsabilitat de tothom.

Us esperem a casa!

Casas asociadas:  

Universitat de Barcelona, descompte 10%

Oferta válida de: 01-01-2020 hasta : 31-12-2020

10% de descompte en estades mínimes de dos nits, en una selecció de cases associades segons disponibilitat. (excepte temporada alta, ponts i festius)

Per gaudir d'aquest avantatge, és imprescindible que en el moment de fer la reserva us identifiqueu com a membres del col.lectiu de la Universitat de Barcelona (estudiants, personal d'administració i serveis, personal docent i investigador, o exalumnes socis d'Alumni UB), i que el dia de l'entrada a l'allotjament mostreu el vostre carnet. 

Casas asociadas:  Casa Prat,  Can Ventura,  Can Ventura,  Can Solà- El Solà de Baix,  Can Solà- El Corral,  Can Solà- El Solà de Dalt,  Can Solà- La Pallissa,  Can Torrotes- El Roure - I,  Can Torrotes- L'Aulina - I,  La Torre de Sant Pere Despuig,  Mas Cantallops - Sta. Margarida,  Mas Cantallops - Croscat,  Mas el Molí,  Mas Garganta,  El Molí d'en Solà - Golfes Oest,  El Molí d'en Solà - Golfes Est,  El Molí d'en Solà - Les Moles,  

Professionals sanitaris, ara us cuidem nosaltres

Oferta válida de: 30-04-2020 hasta : 21-03-2021

En agraïment a la feina feta aquests dies pel personal sanitari, diferents empreses turístiques de la Garrotxa han creat ofertes específiques per a aquests col·lectius.

Diversos allotjaments de la Garrotxa disposen d'ofertes per als professionals que han estat involucrats en la crisi sanitària del COVID-19. Consulta les promocions directament als allotjaments! 

#AraUsCuidemNosaltres #GarrotxaRual #TurismeRuralGarrotxa #LaGarrotxaTEspera #LaGarrotxaTotLAny #VisitaCatalunyaProperament

Per gaudir d'aquest avantatge, és imprescindible que en el moment de fer la reserva us identifiqueu com a membres del col.lectiu de professionals del món sanitari i assitencial involucrats en la crisi sanitària del COVID-19. Si us demanen certificar el vostre vincle laboral amb el sector sanitari, ho podeu fer mitjançant l'informe de vida laboral (el podeu descarregar al següent enllaç: https://sede.seg-social.gob.es/wps/portal/sede/sede/Ciudadanos/informes%20y%20certificados/201864 ).

Casas asociadas:  Casa Prat,  Can Ventura,  Can Ventura,  Can Piqué,  Casa Solar,  El Molí Vell,  El Paller,  la Cabana,  Mas Cantallops - Sta. Margarida,  Mas Cantallops - Croscat,  Mas Garganta,  Mas Molera - Pic de les Bruixes,  Mas Molera - Bassegoda,  Mas Molera,  Mas Pineda, La Masia,  Pellicer de Mas Pineda,  

Comparte La Garrotxa

Síguenos  facebook  twitter 
intranet